Termékek
Új webáruházunk számos újdonsággal bővült, ezekről tájékoztatjuk röviden az alábbiakban.
 
Termékek:
 
A termékcsoportok korábbi nagy számát lecsökkentettük, meghatároztunk főcsoportokat, amelyek alcsoportokra bomlanak, ha az egeret rátesszük.
Amennyiben nehézkesnek találja a kívánt termék megkeresését, használhatja a "keresés a termékek között" funkciót.
 
Regisztráció:
 
Megkönnyítettük leendő végfelhasználó partnereink regisztrációját úgy, hogy a megadott adatok helyes kitöltése után a regisztráció automatikusan elfogadásra kerül. Ehhez az "Új végfelhasznóként regisztrálok" gombot kell kiválasztani.
Új viszonteladóként, vagy már meglévő végfelhasználóként regisztrálók továbbra is max. 24 óra után kapnak egy elfogadó email-t, ezután tudják használni webáruházunk minden funkcióját (személyes menü, árak, készletek stb.)
 
Személyes menü:
 
A személyes menü pontot a jobb felső sarokban, a cég és ügyintéző név mellett tudja lenyitni, ahol az alábbi funkciókat találja:
 
- Aktív rendeléseim (ahol a korábban leadott, de még le nem számlázott rendelések láthatóak)
- Számláim (itt megtalálható az össze korábbi számla és ellenőrizhető, hogy mely számlák fizetési határideje járt le)
- RMA (itt jelenthető be az új garanciális bevizsgálási igény, illetve látható a korábban leadott hibás termékek státusza)
- CMR (a céggel kapcsolatos információk rögzítése)
- Pontok és kuponok (ha van élő pont vagy kupongyűjtő akció, itt ellenőrizhető, hogy mi az ami kedvezményként felhasználható)
- Időarányos növekedés (ebben a pontban tájékoztatjuk partnereinket, hogy az aktuális évben milyen összegben vásároltak a tavalyi évhez viszonyítva a Fotocopy Kft-től)
 
Termékek listája:
 
Miután a termékcsoportok közül kiválasztotta a kívánt csoportot, az adott termékek felsorolásszerűen jelennek meg. Amennyiben sok találat jelenik meg, lehetőség van a bal oldali oszlopban szűréssel szűkíteni a találatokat.
 
Újdonság, hogy a termékek mellett megjelentetjük a pontos készletet telephelyenként, újdonság, hogy a kiválasztott termékeket össze lehet hasonlítani tulajdonságonként és szintén újdonság, hogy a "kompakt nézet" feliratra kattintva megjeleníthetjük, vagy eltüntethetjük a termékek képeit, ezzel több találatot megjelenítve a képernyőn, továbbá újdonság még, hogy az "Érkezik" oszlopnál lévő buborékra kattintva látható, hogy az adott termék, várhatóan mikor érkezik a raktárunkba. Hangsúlyozzuk, hogy ez csak egy várható dátum, a tényleges beérkezés ettől eltérhet.
 
Az viszont nem változott, hogy a termékek kosárba tétele előtt egy telephelyet választani kell, az nem lehetséges, hogy egy terméket a budapesti telephelyről rendeli meg, a másikat pedig Szekszárdról.