Termékek
Áru visszavételi szabályok:
 
Cégünk fenntartja a jogot, hogy saját hatáskörében döntse el, a hibátlan, bontatlan csomagolásban lévő termékek visszáru kérelmének elbírálását. Az partnerek által elküldött igényeket 48 órán belül ellenőrizzük és döntjük el, hogy az adott terméket visszavesszük-e és milyen feltétellel.
 
Partnereink visszáru igényét kizárólag írásban fogadjuk be a szekszard@fotocopy.hu és budapest@fotocopy.hu email címen. 
Felhívjuk Partnereink figyelmét, hogy csak bontatlan, sérülésmentes, legújabb csomagolásban (pld. patronok, tonerek) lévő termékeket veszünk vissza, amelyeknek a szavatossága legalább további 6 hónap. Egyedileg megrendelt termékeket nem veszünk vissza. Amennyiben a tájékoztatás ellenére nem megfelelő terméket érkezik vissza, akkor a terméket nem vesszük vissza a szállítási és visszaszállítási (ha kéri) költséget leszámlázzuk.
 
Visszáru lehetőségek:
 
1. Hibás teljesítés a Fotocopy részéről….
A hibás teljesítés esetén a számla átvételétőll számított 3 naptári napon belül jelzi írásban az ügyfél a megadott email címek egyékén a hibás teljesítést. Ebben az esetben a következő vásárlásakor (amely nem lehet későbbi, mint 7 naptári nap) a számlán szereplő áron visszavesszük/jóváírjuk a terméket.
 
2. Hibás vagy téves rendelés a Partner részéről….
Amennyiben nem egyedileg megrendelt termékről van szó és 3 naptári napon belül írásban jelzi a Partner a saját tévedésből rendelt terméket, akkor a Fotocopy által meghatározott áron (ami lehet a teljes ár, de lehet csökkentett ár is) visszavesszük és jóváírjuk az összeget, miután beérkezett a termék. Egyedileg megrendelt terméket nem áll módunkban visszavenni. Ebben az esetben a szállítási költség az ügyfelet terheli. Az igény elküldése és az áru beérkezése között nem telhet el több mint 7 naptári nap.
 
3. Hibás vagy téves rendelés a Partner részéről, esetleg a megrendelt termékre a Partner ügyfele nem tart igényt, vagy régóta készleten lévő termék….
Amennyiben nem egyedileg megrendelt termékről van szó és a Partner írásban jelzi a visszáru igényét, akkor a Fotocopy által, az alább meghatározott értékcsökkentett áron vesszük vissza és jóváírjuk, vagy megtagadhatjuk a visszavételt. Egyedileg megrendelt terméket nem veszünk vissza. A visszaszállítás költségét az ügyfél fizeti. Az igény elküldése és az áru beérkezése között nem telhet el több mint 7 naptári nap.
 
A vásárlástól eltelt napok száma:
 
8-14    -10%
15-30  -20%
31-45  -40%
46-60  -80%
61+    -100%