Termékek

A Fotocopy Kft 1989-ben alakult, mint irodatechnikai kiskereskedés Szekszárdon, ahol kezdetben csak eredeti kellékanyagokat forgalmaztunk.

 

Amire büszkék vagyunk:

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően mára a magyar IT piac egyik meghatározóbb szereplőjévé nőttük ki magunkat. Jelenleg két telephelyen (Budapest és Szekszárd) összesen 1400 négyzetméter területű raktárunkban, közel 200 gyártó 3500 terméke található meg. Mára 1200 regisztrált aktív partnerkörrel rendelkezünk, melyet egy 18 főből álló szakmailag magasan képzett csapat szolgál ki. Web áruházunk, nagy raktár kapacitásunk és futárszolgálatunk biztosítja, hogy Partnereink rövid időn belül minőségi kiszolgálásban részesüljenek. 2009 óta az ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer bevezetésével a kiszolgálást még hatékonyabbá tettük. Mára az ország bármely részéről leadhatják  ügyfeleink a megrendeléseiket web áruházunkban, melyet a központi szekszárdi raktárunkból másnapra kiszállítja a kiválasztott futárszolgálat.

Sikerünk titka?

Az egyik fő irányelvünk, az alacsony árak, melyet a sajátmárkás termékek forgalmazásával értünk el (Q-PRINT, GEMBIRD, CALLIGRAPH, VCOM, TEAM). Cégünk minden alkalmazottja vevőorientált szemléletben dolgozik és hisz abban, hogy a minőségi és rugalmas kiszolgálás elengedhetetlen feltétele a sikerünknek. Fontosnak érezzük, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek mind termékeinkkel, mind szolgáltatásainkkal. Személyes ügyfélszolgálatunkkal és területi képviselőinkkel még közvetlenebb kapcsolatot tudunk biztosítani. Web áruházunknak köszönhetően a megrendelés az ország bármely pontjáról megoldható és a csomagküldési szolgáltatásunkkal 24 órán belül a kiszállítás megtörténik.

 

Céljaink:

A minél magasabb szintű, pontos, precíz kiszolgálás, a piaci igényekhez való alkalmazkodás, kedvezőbb árak biztosítása, termékskálánk bővítése.  Jelenlegi vevőkörünk megtartása és új ügyfelek megszerzése.

 

 

Elérhetőségünk:

Szekszárd: 7100 Szekszárd Mikes u.23-25.

                 Telefon: 06-74-510-070

                  E-mail:szekszard@fotocopy.hu

                  Nyitvatartás: H-Cs: 8-17

                                       P: 8-16


Budapest: 1139 Budapest Lomb u. 31/b

                 Telefon:. 06-1-270-1500

                 E-mail: budapest@fotocopy.hu  

                 Nyitvatartás: H-Cs: 8-17

                                      P: 8-15

 

 

 

                                                                                                         

 

 

  

 

                                                                                 Fotocopy Kft.