Termékek
Áru visszavételi szabályok:
 
Cégünk fenntartja a jogot, hogy saját hatáskörében döntse el, a hibátlan, bontatlan csomagolásban lévő termékek visszáru kérelmének elbírálását.
 
Partnereink visszáru igényét kizárólag írásban fogadjuk be a szekszard@fotocopy.hu és budapest@fotocopy.hu email címen. 
Felhívjuk Partnereink figyelmét, hogy csak bontatlan, sérülésmentes, legújabb csomagolásban (pld. patronok, tonerek) lévő termékeket veszünk vissza, amelyeknek a szavatosságával sincs gond. Egyedileg megrendelt termékeket nem veszünk vissza. Amennyiben a tájékoztatás ellenére nem megfelelő terméket érkezik vissza, akkor a terméket nem vesszük vissza a szállítási és visszaszállítási (ha kéri) költséget leszámlázzuk.
 
Visszáru lehetőségek:
 
1. Hibás teljesítés a Fotocopy részéről…. A hibás teljesítés esetén a számla átvételétőll számított 3 naptári napon belül jelzi írásban az ügyfél a megadott email címek egyékén a hibás teljesítést. Ebben az esetben a következő vásárlásakor (amely nem lehet későbbi, mint 10 naptári nap) a számlán szereplő áron visszavesszük/jóváírjuk a terméket.
 
2. Hibás rendelés a Partner részéről…. Amennyiben nem egyedileg megrendelt termékről van szó és 7 naptári napon belül írásban jelzi a Partner a saját tévedésből rendelt terméket, akkor a Fotocopy által meghatározott áron (ami lehet a teljes ár, de lehet csökkentett ár is) visszavesszük és jóváírjuk az összeget, miután beérkezett a termék. Egyedileg megrendelt terméket nem áll módunkban visszavenni. Ebben az esetben a szállítási költség az ügyfelet terheli. Az igény elküldése és az áru beérkezése között nem telhet el több mint 10 naptári nap.
 
3. A megrendelt termékre a Partner ügyfele nem tart igényt, vagy régóta készleten lévő termék…. Amennyiben nem egyedileg megrendelt termékről van szó és 7 naptári napon túl írásban jelzi a Partner a visszáru igényét, akkor a Fotocopy által meghatározott áron (kizárólag csökkentett ár) visszavesszük és jóváírjuk, vagy megtagadhatjuk a visszavételt. Egyedileg megrendelt terméket nem veszünk vissza. A visszaszállítás költségét az ügyfél fizeti. Az igény elküldése és az áru beérkezése között nem telhet el több mint 10 naptári nap.